Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Volkswagen Golf

E-Golf € 26.320,- incl btw Navi + Subsidie/ 4 % bijtelling

Prijs
21.750
Vakgarage A. Breugem & Zn
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Zeer complete E-Golf met o.a. Navi , Climate controle , adaptive cruise controle, 17 incl licht metalen velgen, io een set winterbanden met lm-velgen en nog veel meer. Prijs € 26950,- is inclusief btw voor particuliere aanschaf. U kunt op deze aanschafprijs nog eens € 2000,- subsidie aanvragen. Een super luxe VW E-golf voor maar € 24.950,-..... Super scherp! Wil u deze auto zakelijk aanschaffen dan kan dat ook! voor € 22.270,- ex btw wordt u eigenaar van deze E-Golf! Tevens profiteert u dan van 4% bijtelling tot maart 2024! Bel ons van te voren om de E-Golf te komen bekijken, er wordt door de directie mee gereden. Kilometerstand zal iets hoger zijn.

Vakgarage Breugem is een echt familiebedrijf en bevindt zich op 5 kilometer van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor zowel verkoop nieuw als gebruikt. Tevens hebben wij een leasemaatschappij voor het leasen van nieuwe en gebruikte geel en grijs kentekens. In onze garage bent u van harte welkom en hier kunnen wij alle denkbare werkzaamheden aan uw auto verrichten! Wij doen er alles aan om onze advertenties zo correct en compleet mogelijk weer te geven. Echter druk en zetfouten zijn voorbehouden.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant